За Нас

 

Вас Тоур

Тур Оператор кој нуди услуги за патување, индивидуални и групни тури, како и incoming и outgoing туризам во текот на целата година, организирани од страна на професионален и искусен персонал.
 

Организација

Работата на Вас Тоур е организирана преку мрежа на повеќе од 750 туристички агенции во Австрија, Албанија, Косово, Македонија, Мексико и Будимпешта. Во нашите каталози, како и на нашата веб страна може да најдете бројни понуди за: Будимпешта, Прага, Париз, Мароко, Виена, Италија, Шпанија, Москва, Бразил, Сингапур, Тајланд, Кина, Хрватска, Црна Гора, Грција, Албанија, Египет, Дубаи, Турција, Индија итн.
 

Услуги

Летни одмори, чартер Анталија, Палма де Мајорка, Египет
Зимски одмори и ски пакети
Термални бањи/СПА Пакети
Крстарења
Спортски настани: фудбалски натпревари/Формула 1
Корпоративни активности
Работилници и конференции организирани во и надвор од Албанија
Резервации за хотели во цел свет
Трансфери
Професионални туристички водичи
Рент a Кар
Казино
ВИП Услуги
 

СКИ Pесорти

За време на зимниот период Вас Тоур нуди ски пакети за добро познатите ски ресорти: Крањска Гора, Вогел, Марибор, Бурса, Маврово, Колашин, Жабјак.. Една од најдобрите услуги кои Вас Тоур ги нуди е организирањето на крстарења со Costa и MSC Cruise, најпознатите оператори во Медитеранот.